снимка:, Уикипедия Традиционна класация за САЩ. Избраха най-харесваните личности в страната

...
снимка:, Уикипедия Традиционна класация за САЩ. Избраха най-харесваните личности в страната
Коментари Харесай

Обявиха най-харесваните мъж и жена в Америка за 2020 година

снимка:

, Уикипедия 

Традиционна ранглиста за Съединени американски щати. Избраха най-харесваните персони в страната за актуалната година. Ето и резултатите:

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и някогашната първа дама Мишел Обама са най-обожаваните мъж и жена в Съединени американски щати през 2020 година, съгласно ново изследване на Gallup, оповестено през днешния ден. За пръв път Тръмп оглавява класацията самичък, откакто през 2019 година Раздели първото място с предшественика си Барак Обама. За Мишел Обама това е третата поредна година като най-почитаната жена в Америка, добавя Дарик.

За Тръмп, който има общо 39% утвърждение като президент, признанието е удостоверение за неговата трайна известност измежду републиканците, даже след бурната година, в която против него имаше процедура импийчмънт, бе остро подложен на критика за дейностите на администрацията в пандемията, повиши се расовото напрежение в страната, най-после той загуби изборите.

Барак Обама е на второ място измежду мъжете с 15%. Новоизбраният президент Джо Байдън се класира на трето място с 6%, а доктор Антъни Фаучи, най-хубавият специалист по инфекциозни заболявания в страната, се класира на четвърто място с 3%. Папа Франциск, самостоятелният сенатор Бърни Сандърс от Върмонт и Бил Гейтс също бяха измежду най-почитаните мъже в листата .

В партийното гласоподаване 48% от републиканците избраха Тръмп, до момента в който Обама беше най-хубавият избор измежду демократите с 32%, а Байдън получи 13% измежду демократите. Тръмп и Обама си поделиха по 11% при самостоятелните интервюирани.

Най-харесваната жена Мишел Обама получи 10% от гласовете, новоизбраният вицепрезидент Камала Харис е зад нея с 6%, а първата дама Мелания Тръмп се класира на трето място с 4%.

Мелания Тръмп отстъпи на Мишел Обама през 2019 година и беше измежду първите 10 най-харесвани дами през последните четири години, само че в никакъв случай не бе класирана преди всичко. 

Хилари Клинтън, немският канцлер Ангела Меркел и кралица Елизабет II също бяха измежду най-почитаните дами.

Анкетата е извършена по телефона от 1 до 17 декември измежду случайна извадка от 1018 възрастни.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР